Хороша робота і гідна зарплата

Валерія Безгинська.

Після закінчення школи ми вступаємо до університету. Якщо раніше вища освіта вважалась чимось дуже престижним, то зараз це стало нормою. І вже протягом навчання ми замислюємося про роботу. Але на шляху нам зустрічається чимало проблем. Перша проблема це те, що людей без досвіду ніхто не бажає брати на роботу. У тебе має бути мінімум рік стажу і бажано мати кілька проектів. Другою проблемою є низька оцінка праці. Дуже мало фірм, які готові платити гідну зарплату новачку.

«І як же бути?», – запитаєте ви. Відповідь проста: «Стати фрілансером!». Фрілансер – вільний працівник. Зараз все крутиться навколо Інтернету, і роботи там чимало. Тому фріланс – це ідеальний варіант. Є безліч сайтів, які пропонують роботу для фрілансерів. На них ви обов’язково знайдете те, що вам потрібно і отримаєте той досвід, якого вам так не вистачає. Та й зарплати на фрілансі дуже гідні.

Тому для початку студенту варто спробувати свої сили в фрілансі, напрацювати досвід,  а вже  після ви можете впевнено йти на круту фірму.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *