Професія програміста: чи все так круто та безхмарно?

Вячеслав Мамчуровський.

І ось нарешті це сталося! Я закінчив школу, і не абияк, а з золотою медаллю. З легкістю вступив до вишу  на найкрутішу спеціальність “Програмна інженерія”. Але я навіть і не підозрював, що все буде так складно! І справа навіть не у навчанні: за півроку від постійного перебування перед монітором очі почали безсовісно підводити, а спина іноді болить так, наче мене навпіл розпилюють.

Не знаю, чим би це все закінчилося для мого здоров’я, якби мені не випала нагода написати тези з теми “Як зберегти здоров’я програміста”. Прочитавши купу літератури в Інтернеті, я, чесно кажучи, був у легкому шоці від тих “перспектив”, що підстерігають кожного програміста. Ну так, щоб ви зрозуміли, наведу хоча б скорочений список хвороб програміста: короткозорість, остеохондроз, варикоз, ожиріння, виразка, розлад сну, стрес… Якщо не вживати жодних заходів, то фінал, м’яко кажучи, печальний: інфаркт міокарда чи мозковий інсульт.  І все це не у глибокій старості, а років так у 30-35. І це не жарти!!!

Друзі, якщо вам близька ця проблема і вам не байдуже на своє здоров’я, то зустрінемось у наступному блозі, де мова піде про те, як я змінив своє життя, щоб бути здоровим.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *