«Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього»

Аліна Глушенок.

Ці слова належать видатному  українському  поету Максиму Рильському, і з класиком не посперечаєшся. Тільки вивчаючи історію України, можна знайти відповіді на багато питань, які цікаві всім.  Дізнатись,  що пройшли наші предки, в які тяжкі часи вони жили і в яких війнах відстоювали права нашої батьківщини.

Це все робили, щоб у нашого покоління було гарне життя .

Якщо народ не знає своєї історії, то можуть початись суперечки з приводу того, чи варто проголошувати тих чи інших осіб національними героями, кому яка територія належить, чи доцільно знищувати пам’ятники комуністичним діячам. Усі ці непорозуміння можуть призвести до фатальних наслідків. Прикладом є війна в Україні,яка триває в наш час уже декілька років, і тягне за собою низку наслідків: Крим належить Росії, на багатьох територіях бойові дії, які руйнують пам’ятники міст, красу природи, а головне –  домівки людей. Тому вони змушені їхати в невідомому напрямку, щоб тільки залишитись в живих .

Як кажуть, на помилках потрібно навчатися. Минуле нашої країни – це неоціненний скарб. Тому тільки вивчаючи минуле України, глибоко усвідомивши урок всіх  допущених  помилок, можна їх не допустити в майбутньому і створити гарні умови для розквіту нашої величної України. Адже ми самі творимо  свою власну історію.

#HumanRightsFoundation

#ФундаціяПравЛюдини

#Чернігів

#Чернігівська область

#РазомМиСила

#TOGETHER_WE_CAN

#ChePolytech

#Che_Polytech

#60років_ЧНТУ

#ЧНТУ

#люблю_чнту

#найкращийунівер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *