Сучасна молодь та її внесок у розбудову миру

Декілька десятків років тому будь-яке рішення в політичній, економічній та інших сферах приймалися «старійшинами», тобто людьми, які вже мають багато досвіду і точно знають, що буде більш правильним варіантом у конкретній ситуації. Це вважалося найкращим рішенням, яке збереже стабільність, але не дасть сильного поштовху у розвитку, тому ідеї молоді навіть не розглядалися. Через це світ довгий час тримався на одному етапі розвитку.

З часом ця позиція почала втрачати своїх прибічників і все більше молодих людей впливали на результат прийняття рішення. Все через те, що молодь – це людина з чистим розумом, повним ідей та бажання реалізації поглядів і мрій. Ця наполегливість до зміни в кращу сторону, винаходження чогось нового, що зможе змінити життя до невпізнання, щоб кожен про себе промовляв: «А як ми раніше жили без цього?», чи діти питали батьків, як вони жили без того, штовхає все більше і більше дітей, школярів, студентів та іншої молоді до дій. 

На даний момент, 2021 рік на дворі, більшість стартапів мають свій початок від людини чи команди людей, які майже не мають або зовсім не мають досвіду. Так, вони зустрічаються з проблемами: невпевненість в необхідності реалізації їх ідеї, бракування стартового капіталу та інші схожі, не менш важливі, проблеми. Але вони намагаються, вигадують щось нове, а держава тим самим підтримує їх шляхом надання можливості зустрічі з потенційними інвесторами, яким може сподобатися ця ідея.

Кожен має злети і падіння. Людина середнього віку після невдачі не буде продовжувати свою працю у цю сторону, тому що їй бракує наполегливості, чого не можна сказати про студента, який хоче впровадити у товарообіг магнітну розетку, яка буде абсолютно безпечна при будь-якій ситуації. Це і є головна відмінність, яка підштовхує усіх до дії.

Артем Красенко

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією “Фундація Прав Людини” та фінансується Інститутом міжнародних культурних зв’язків (ІФА) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *