Успішні практики самореалізації молодих людей

Відомо, що у середньому активна самореалізація людини припадає на 30-35 років. На цей час вона вже достатньо розуміє чого хоче від життя та має чіткий план, як це зробити. Але бувають випадки, коли люди у більш раньому віці стають успішними та відомими.

У цьому пості зібрані цікаві історії самореалізації молодих людей з України. Сподіваюсь, багатьох вони змотивують рухатися вперед до своєї мрії на прикладі своїх одноліток.

МАКС ФРАЙ, 24 роки. Перші серйозні гроші Макс заробив у 14 років. Тоді він за тисячу доларів написав кілька ігор для німецького казино. Потім було кілька вірусних рішень. Наприклад, розширення, яке приховує зі стрічки новини про Дональда Трампа. Сьогодні Фрай – один з найвідоміших українських фрілансерів.

ТОКАРЧУК СОФІЯ, 23 роки. Виробництво шкарпеток для корпоративних компаній – звучить трохи дивно, але саме в цій ніші Софія Токарчук побудувала успішний бізнес. За два роки дівчина налагодила експорт на зовнішні ринки і підтримує зростання компанії.

ДМИТРО МАКАРОВ,16 років. Дмитро Макаров займається бізнесом з 12 років. Сьогодні Макаров розвиває рекламне агентство, яке просуває клієнтів майже на всіх Діджитал-майданчиках. Компанії тільки рік, але в списку клієнтів вже є гучні імена: Uklon, Wargaming, «Парі-матч» та інші. Заради бізнесу Макаров кинув школу і є доволі успішним парубком.

САГАЙДАК СТЕФАНІЯ, 22 роки. Стефанія відкрила в Одесі невеликий салон краси. Але дівчина на цьому не зупинилась і наразі готується оцифрувати б’юті-сферу. Активно розробляє платформу для пошуку і замовлення на будинок майстра.

Отже, наше покоління має своїх героїв і вище згадані люди тому приклад. Тому молодий вік не стане на заваді, якщо ти маєш круту власну ідею та сили, щоб її реалізувати.

Олександра Дегтяренко.

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією “Фундація Прав Людини” та фінансується Інститутом міжнародних культурних зв’язків (ІФА) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *