Сучасна молодь та її внесок у розбудову миру

Палєєва Влада. На сьогоднішній день не можливо не помітити збільшення прояву громадської активності серед молоді. Думка нового покоління громадян стає надзвичайно цінною та, безперечно, її можна вважати двигуном розвитку країни.  

Сучасне покоління молоді вже відрізняється від громадян навіть на 10-20 років старших, в силу того, що їх дитинство припало на епоху розвитку прогресивних технологій,  нових економічних, соціальних та політичних умов. Це вже заклало в їх свідомість бажання до дослідження загальносуспільних проблем, здійснення прогресивних змін у країні та остаточно домогтися  відходу від радянського способу мислення.

Молоді люди в сучасному світі вже давно не звертають уваги на кордони країни та свого мислення для того, щоб змінювати своє життя на краще. Вони вже чітко знають чого вони хочуть у житті та впевнено крокують до своїх цілей, тим самим роблячи внесок у розбудову своєї Батьківщини.

Важливу роль у зміцненні громадської активності сучасного покоління відіграє студентське самоврядування, що заохочує студентів проявляти себе та доносити свої ідеї до широкого кола людей, а також, дає їм можливість усвідомлювати, що їх думка важлива.

Не менш важливу роль відіграють різного роду молодіжні організації (наприклад, Чернігівська молодіжна міська рада), члени якої беруть активну участь у процесах державотворення,  розбудові нашого міста та надихають інших брати на себе відповідальність та формувати майбутнє нашої країни. Таким чином, державі слід якомога більше здійснювати підтримку талановитої молоді, інакше відплив за кордон ініціаторів прогресу неминучий.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *