Блогерство як засіб виразу думки молоді

Предко Анжела.

Великої популярності в світі набирає професія блогера, яка передбачає розміщення в блозі відповідного контенту у вигляді записів, думок, а також аудіо- та відеоматеріалів. Метою здійснення такого заняття на спеціалізованих платформах або у звичайних соціальних мережах може бути як розвага аудиторії, так і виклад важливої інформації.

Останнім часом, існують суперечки щодо того, чи є блогерство професією, чи це лише хобі. Кожен вирішує сам, але не всі розуміють значення здійснення такої діяльності, а й інколи навіть стверджують, що це є безкорисно та легкий спосіб заробити гроші.

Особисто я, вважаю, що в рамках сучасних технологій блогерство дає можливість поділитися досвідом, надихнути інших людей на здійснення давно запланованих, але відкладених речей, здобути нові знання за допомогою програм та чек-листів, відкрити невідомі грані характеру, талантів і, звичайно ж, комплексів. Головною позитивною характеристикою є те, що молодь має можливість виразити в такий спосіб власні думки у вигляді постів, знятих відео або в будь-який інший спосіб, поширювати громадські проекти, розвивати інтернет-магазини.

Отже, блогерство зараз досить модне заняття. Важливо відзначити, що блогером може стати будь-хто, незважаючи ні на вік, ні на інтереси, ні на соціальний статус. Однак, якщо ви захопилися цією справою, доцільно звернути увагу на всі аспекти та фактори, щоб переконатися чи є цікавим це для вас чи ні. Якщо наразі ваш страх переповнює бажання передати свій багаж знань комусь, не сумнівайся – час діяти!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *