Рецепт самореалізації

    Самореалізація – це не тільки модне слово, яке нині лунає звідусіль. А ще й саме те, що допомагає людині знайти себе та сформулювати свої інтереси. Саме в наш час, в часи покоління зумерів існує велика кількість цілковито різних можливостей. 

    Адже зараз немає нічного неможливого: кордони відкриті, існує безлімітний доступ до Інтернету, а на вік все менше звертають увагу. Молодь має можливість бути почутою!

    За даними Forbes 2020 у рейтинзі доларових мільйонерів опинилося аж 10 учасників до 30 років. Зважаючи на сфери, у яких молоді люди досягли успіху можна дійти висновку, що самореалізуватися та досягти успіху можна у будь-якій сфері, від створення мобільних додатків до косметичних брендів.

    Проте, cамореалізація не завжди вимірюється грошима. Молоді люди в наш час приділяють велику увагу ментальному здоров’ю та толерантному відношенню до оточуючих, а також екології та сталому споживанню, що позитивно впливає на суспільство та планету в цілому.

     Отже, можна дійти висновку, що немає конкретного сценарію чи рецепту самореалізації, проте існую безліч можливостей у цілковито різних сферах життя. Нам потрібно їх лише використовувати! 

Білявська П.

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією “Фундація Прав Людини” та фінансується Інститутом міжнародних культурних зв’язків (ІФА) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *