Цінність живого спілкування

Єгоров Владислав.

У наш час живе спілкування починає заміняти онлайн комунікація. З кожним днем все більше людей вважає, що краще провести зайву годину в інтернеті, а не зустрітися з друзями. Світ змінився, а разом з ним змінилися умови спілкування. З одного боку, спілкування в інтернеті надає змогу знаходити нові знайомства, створювати групи за інтересами, обмінюватись досвідом. А з другого боку, люди там захоплюються новим світом, що можуть забути як це спілкуватися «в живу».

Я вважаю, що інтернет не замінить повноцінного спілкування, воно не принесе такої радості як від реальної зустрічі, погляду чи обіймів близької тобі людини. Наведений аргумент може бути прикладом для багатьох життєвих історій. Розповім про свою. Я захворів на COVID-19 і вже другий тиждень знаходжуся на самоізоляції. Я маю багатьох онлайн друзів, з якими можу спілкуватися, грати в онлайн ігри, але це не замінило мені живого спілкування зі своїми справжніми друзями, з якими можна вийти попити кави, погуляти по атмосферних місцях, порозповідати цікаві історії…

Для мене сенс спілкування в тому, щоб я міг ясно виразитися, висловити свою думку, виговоритися (без цього ніяк), самореалізуватися, та головне показати себе справжнього. Спілкування в інтернеті для мене зовсім інше, в інтернеті я можу представитись ким завгодно, спілкуватися з людьми з усіх точок світу, це також круто і мені це подобається, але все ж таки для мене на першому місці живе спілкування.

#ЯМедіа

#IamMedia

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *