Відеозвіт про блог-кафе “Профілактика емоційного вигорання громадських активістів” в рамках проєкту “Я-Медіа”

Людмила Ремньова, Тетяна Децюк.

20 жовтня у м. Чернігові відбулося друге блог-кафе “Профілактика емоційного вигорання громадських активістів” в рамках проєкту “Я-Медіа” (модератор – кандидат педагогічних наук, фасілітатор, членкиня ГО “Чернігів Європейський” Тетяна Децюк).

Під час зустрічі молоді лідери громад Чернігівщини змогли більше взнати про основні причини емоційного вигорання в епоху цифрової трансформації та під впливом глобальної пандемії, а саме головне – оволодіти ефективними прийомами, що дозволяють вчасно діагностувати симптоми перевтоми та зняти зайве емоційне напруження. Зворотній зв’язок від учасників блог-кафе свідчить про корисність апробованих на практиці методик відновлення та релаксації на фізичному та емоційному рівнях. Саме такий превентивний підхід дозволяє лідерам громад вчасно перезавантажуватися і мати більший ресурс сил для активної та ефективної діяльності в епоху швидких змін. Крім того, учасники блог-кафе обговорили можливу тематику постів щодо попередження прокрастинації, соціальної апатії та професійного вигорання в сучасному цифровому світі.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).
Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *