Ніщо не надихає настільки сильно, як бачити сотні запальних очей… Відгук на подію, що вразила

Лілія Іваненко.

У житті кожної людини в певний час стається така подія, яка перевертає їх уявлення, надихає, надає зовсім нові, нечувані емоції та залишається приємним спогадом надалі. Власне я мала можливість відвідати такий захід, який і зараз згадую з посмішкою на обличчі і яким би дуже хотіла поділитися.

Цього літа відбулася перша в своєму роді ‘барахолка’ серед творчої та талановитої чернігівської молоді. Її назва – ‘Braholka Art’. Її організатором виступив мій знайомий Вадим, а головною ціллю заходу було відкрити локальних художників та художниць на більш широкий загал.

Подія відбувалась на відкритому просторі, всі охочі могли прийти та придбати вподобані роботи за символічною вартістю або просто підтримати авторів донатами. Навіть через локальність події та відсутність будь-якої реклами значна кількість людей була присутня через знайомих, так назване ‘сарафанне радіо’, що, насправді, й створювало ту саму камерну та затишну атмосферу.

Окрему подяку слід висловити організатору заходу – Вадим приділяв увагу абсолютно всім відвідувачам: зустрічав їх при вході, був відкритим до комунікації, допомогав з різних питань за необхідності.

Більш того, даний захід настільки сподобався відвідувачам, що незабаром слідувала ‘Braholka 2.0’, яка вже представляла набагато більший вибір запропонованих речей. Якщо перший захід був зроблений нашвидкуруч і не передбачав собою великої аудиторії, то другий вже був детально продуманий і включав у себе живу музику, кастомні речі (еко-сумки, прикраси), вінтажний одяг та картини від авторів найрізноманітніших стилів.

Не дивлячись на творчу атмосферу події, значну роль для мене відіграли саме люди, які були там присутні. Ніщо не надихає настільки сильно як бачити сотні запальних очей, знаходитися у суспільстві своїх однодумців та навпаки: знаходити особистостей, від яких можеш дізнатися щось вкрай нове, поділитися досвідом або власним баченням речей.

Підсумовуючи, можу сказати, що дана подія залишиться в моїх спогадах надовго. Оскільки ‘івент’ повинен нести в собі поштовх до змін, відкриття для себе чогось нового, то ‘барахолка’ один-в-один підпадає під це визначення. Важливість цього заходу для мене виражається в тому, що я зустріла небачену кількість цікавих особистостей, змогла підтримати починаючих авторів, насолодитися атмосферою та придбати на згадку п’ять робіт, які зараз прикрашають мою кімнату, надихаючи та викликаючи приємні спогади.

#ЯМедіа

#IamMedia

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *