Covid-19 руйнує світ?

Анастасія Арапін.

Ніхто не міг би подумати, що раптово може змінитися наше життя. Тисячі хворих людей, які просто мріяли про майбутнє, але Covid-19 змінив все…

На мою думку, будь-яка проблема, це – випробування. Однією з найбільш чутливих галузей під час карантину виявилась івент-індустрія, оскільки обмежувальні заходи стали причиною скасування запланованих подій, перенесення їх на інші терміни, що різко негативно вплинуло на фінансово-економічний стан івент-бізнесу. Концерти, корпоративи, весілля та ряд інших заходів “застили” на місці, на початку ніхто не розумів, що робити.

А що відбувається зараз?

Перехід в онлайн, маски, дезінфекції, скорочення аудиторій – обмежувальні умови соціального дистанціювання. На прикладі власного досвіду можу сказати, що під час Covid-19 я побувала на декількох заходах, які проходили онлайн і це також цікавий досвід. Але живі емоції – це інше, їх не замінити. Covid-19 і руйнує світ? Чи робить його більш пристосованим?

Так, івент-індстрія знаходиться у процесі активного розвитку. Але питання залишається відкритим: пандемія суттєво стримує сферу подій або навпаки штовхає шукати нові креативні рішення. Разом із тим популярність івентів з кожним роком зростає, створена велика кількість великих і малих самостійних підприємств, які здатні організувати проведення події на дуже високому рівні.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *