ООН та проблеми молоді

Організація Об’єднаних Націй – єдине місце на Землі, де всі нації світу можуть збиратися разом, обговорювати спільні проблеми та знаходити спільні рішення, які принесуть користь всьому людству.

Як ви уже знаєте, ця організація дуже відома своїм масштабом та впливом по всьому світу. Вона розв’язує питання як локальних, так і глобальних масштабів, в тому числі проводить різні заходи на теми боротьби з «COVID-19», про молодь та психічне здоров’я у зв’язку з розповсюдженням даного вірусу. Ця проблема є досить актуальною у наш час, чи не так ?

ООН йде в ногу зі світом, який швидко змінюється, і вона знає, що кумири – це один з можливих порятунків морального становища населення всіх країн, особливо – молоді. Тож, на одне із зібрань було запрошено всесвітньовідомий музичний гурт «BTS», учасники якого висловили свої думки щодо теми, присвяченої «COVID-19».

Під час своєї промови учасники гурту розповіли про проблеми молодого покоління під час пандемії: «Ми чули, що зараз підлітків та молодих людей називають “втраченим поколінням” — через COVID-19. Мовляв, вони втратили свою дорогу. Та я думаю, що вони “втрачені” лише тому, що доріг, якими вони йдуть, не видно дорослим», – сказав лідер групи Кім Нам Джун.

Зокрема, учасники групи розповіли, що зараз молодь підтримує дружбу та дізнається більше про світ онлайн. Саме тому їх слід називати не втраченим поколінням, а «поколінням, яке приймає» нові речі. Тож не цурайтеся себе, та свого бачення на світ. Ви – особистість, яка має рівні права з оточуючими Вас людьми.

Окрім того, артисти наголосили на важливості вакцинації: «Вакцинація є свого роду квитком, який ми повинні були відірвати заради фанатів, які так довго чекають, щоб побачити нас, і щоб могли приїхати сюди. Як ми сказали в сьогоднішньому посланні: «ми робимо те, що ми можемо зараз зробити».

Тож, як ви уже могли зрозуміти – проблеми, що було висвітлено під час зібрання, є актуальними й нині. Про них не мовчать, і їх активно вирішують у всі можливі способи! Тож, прошу Вас бути розсудливими й прогресивними, бережіть своє здоров’я, адже воно важливе!

Ященко Кирило

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією “Фундація Прав Людини” та фінансується Інститутом міжнародних культурних зв’язків (ІФА) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *