ЯКІ НАВИЧКИ ПОТРІБНІ ЛІДЕРУ, ЩОБ РОЗКРИТИ СВІЙ ПОТЕНЦІАЛ ?

Альбіна Переверза

Лідер – людина, яка своїм впливом може організовувати, об’єднати групи людей, людина, яка має власну точку зору, проте рахується з іншими, це людина як Мойсей, за нею хочеться йти слідом. Проте, чи кожна людина може бути лідером?

Лідером може бути не кожен. Оскільки, щоб стати ним, потрібно володіти певними якостями. Перш за все, лідер має ціль і йде до неї. Тобто, цілеспрямованість – це одна з найголовніших рис лідера. Виходячи з цього, людина повинна бути дієва та роботяща.

 Лідер повинен єднати людей. Своїм словом вміти згуртувати та сформувати загальний компроміс, який буде до вподоби всім. Слово лідера – це «грім серед ясного неба», його чути серед інших голосів і він лунає сильніше всіх.

Тож, лідером стати не просто, слід не боятись загалу, вміти донести свою думку, вести за собою людей, критично мислити, бути дружнім, проте сильним духом та впливовим.

Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *