Блогерство як засіб виразу думки молоді

В наш час багато нових професій та хобі, але блогерство виділяється серед всіх тим, що передбачає вплив на суспільну відомість. Головною особливістю блогерства є те, що його може створювати будь-хто, для цього не обов’язково мати певну освіту, лише бажання та Інтернет. Якщо говорити про мету, з якою обирають це заняття, то на мою думку, дехто хоче просто висловити думку з приводу чогось, розважити аудиторію, розповісти важливу інформацію або поділитися власним досвідом в певних справах.  

Зараз людям хочеться простоти, відкритості та багато цікавого контенту, який і пропонують блогери. Вони у цікавій формі розповідають про речі, якими вони захоплюються – різні хобі, подорожі, спорт, робота, відгуки про страви, ігри та багато іншого, це дуже неосяжна область роботи яка захоплює багатьох людей.

Можу сказати що це цікаво не тільки для тих, хто створює контент, а й для того хто дивиться – це захоплює більшість читачів, схожими за інтересами, або тих хто просто насолоджується контентом. 

Особливо в наш час блогерством захоплюється молодь, шукаючи щось цікаве та корисне, новий досвід та знання. Молоді люди зараз знають що цікавіше аудиторії і надають аудиторії той контент, який чи піднімає настрій, чи поглине читача в новій інформації. 

Є багато видів блогів, наприклад: відеоблогерство, яке вимагає від автора не тільки чудової акторської майстерності, пам’яті та чіткості мови, а й майстерності журналіста, сценариста, режисера, оператора та просто креативності, або текстовий блог, вимагає від автора цікавої подачі тексту, та його актуальності, є й інші, але тут представлені найцікавіші, на мій погляд.

Можна із впевненістю сказати що блогерством займаються не тільки за для вираження власної думки та інших духовних речей, а й за для підняття матеріальних цінностей, тобто блогер з великою аудиторією має гарний фінансовий дохід, основним заробітком є розміщення звичайної реклами. Якщо говорити про перспективи блогосфери у нашій країні, то вона буде розвиватися.

Тому той, хто відчуває що блогерство це його справа, раджу спробувати себе в цьому, можливо це й справді вам дуже сподобається!

Коголь Д.В.

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією “Фундація Прав Людини” та фінансується Інститутом міжнародних культурних зв’язків (ІФА) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *