Громадська активність молоді як інструмент впливу на суспільство

У всі часи молодь мало впливала на суспільство та розвиток світу через негативне сприйняття молодих людей, як імпульсивних і недосвідчених. Але у XXI сторіччі, з приходом епохи демократії і свободи слова усе змінилося.

Сучасне юнацтво істотно відрізняється від минулих поколінь, молодь все більше цікавиться і займається громадською діяльністю. Цьому сприяє бурхливий розвиток технологій. Наприклад, соціальні мережі допомагають молодому поколінню у громадській активності, обміні думок та поширенні своїх ідей.

Молодь не обходить стороною і політику, та все більше і більше цікавиться станом своєї країни та усього світу в цілому. В Україні, за статистикою, поступово зменшується середній вік депутатів, створюються нові молодіжні політичні організації. Також і сама політика держави стає більш спрямованою на молоде покоління.

Отже, сучасна молодь є набагато активнішою у сфері громадської діяльності та політики ніж попередні покоління, що спричиняє безліч позитивних змін у суспільстві та добре впливає на наступні покоління.

Максименко Ілля

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією “Фундація Прав Людини” та фінансується Інститутом міжнародних культурних зв’язків (ІФА) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *