Фейк чи правда? Твій вибір кожного моменту

Анастасія Стеченко.

Сьогодні хочу поділитись своїми враженнями та корисною інформацією, над якою ще довго розмірковувала після відвідування блог-кафе «Копірайтинг у соціальних мережах». Корисні поради, які відразу ж застосовували на практиці надовго залишаться у пам’яті. А ось тему, на прикладі якої хочу розповісти важливі моменти щодо написання дійсно крутих текстів, вибрала про фейки.

Чи знали ви, що більша половина населення нашої країни довіряє брехні? Так-так, і це в 21 столітті. Критичне мислення, об’єктивність, цифрова грамотність – усе те, що сьогодні є життєвою необхідністю. Ви, ваша родина та сусіди можуть сьогодні проігнорувати цей текст, а вже завтра стати одними з 60% обдурених українців. Може досить довіряти фейкам, які стають вбивчими? Навчіться перевіряти інформацію щонайменше в 3 джерелах. Ця звичка така ж важлива як сніданок чи гігієна.

Як багато речей в яких важливо кожному розбиратися існують на сьогоднішній час? Що ж, солодке, приємне павутиння фальшу все більше та більше огортає, спутує і врешті-решт може привести до сумного фіналу. Проте завжди існує протиотрута: гірка правда, неначе пігулка здатна врятувати кожного з нас

Світ фейків. Туман і павутиння.

Відторження. Страх чи біль?

Та світла промінь – правда щира

Що виведе у світ

Сподіваюсь, що моя жага до експериментів все ж таки допомогла зробити акцент на головній темі розповіді. І крім спонукання до замислювання над дійсно важливими речами, ви ще зрозуміли, що боятися не варто: хочете щось зробити? Вперед. Обмеження лише в нашій голові.

#ЯМедіа

#IamMedia

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *