Сучасна молодь та її внесок у розбудову миру

Сучасна молодь – це люди нового покоління, які відрізняються від так званої «старої школи» своїм величезним бажанням  позитивних змін. Вони розуміють проблеми, які стоять перед світом в наш час  та прагнуть приймати участь у їх вирішенні.

Сьогодні багато молодих людей створюють міжнародні організації з питань екології. Забруднення повітря, глобальне потепління, зменшення рослинності, деградація лісів – ці та ще багато інших питань розглядаються урядами країн під тиском молодих ентузіастів. Можливо саме через них в світі стає все більш популярним видобуток енергії за допомогою сонячних та вітряних електростанцій.

Молодь також прагне долучатися і до політичного життя власних країн. Наприклад, В Україні багато молодих організацій займаються розробкою пропозицій щодо боротьби з корупційними схемами. Через це за декілька останніх років було значно покращено рівень прозорості введення справ в країні.

До того ж, багато молодих власників прагнуть змін і у власних компаніях. Вони дедалі частіше намагаються контактувати з європейськими фірмами і покращувати імідж України в бізнес сфері. Влаштовують різні розваги для працівників задля покращення атмосфери та командних взаємодій в колективі. А також не бояться вкладати гроші в розвиток власної країни.

Отже, молодь має буде опорою для майбутніх змін не тільки в Україні, а й в всьому світі. Вони рішучі, креативні і сповнені сил для реалізації нових ідей.

Фідрішевський Володимир

Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *