Взаємозвꞌязок між людиною і суспільством

Ірина Чалкова.

Теми людини в суспільстві завжди актуальна. Люди як і в усі часи, завжди живуть і жили в суспільстві. Неможливо уявити людину, яка вважає себе цивілізованою, жити та існувати поза суспільством. Кожен день нас спіткають суспільні відносини – люди купують товари у магазині, задовольняють свої потреби нематеріального плану.

І тут постають такі питання перед кожним. Яким же чином визначається ця життєва роль кожної конкретної людини? Від чого це залежить? Адже кожна людина унікальна і дуже різна.

Очевидно, що кожен особисто робить свій вибір, кожен сам вирішує для себе, яку роль йому слід відігравати в цьому світі. Якщо людина цілеспрямована й наполеглива, то вона піде до своєї мети, долаючи всі перешкоди. Тут, як ніколи, актуальний принцип «не відступати та не здаватися!».

Публікацію створено в рамках проєкту “Я медіа”. Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія). Фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *