Блогерство як засіб виразу думки молоді

Доброго часу доби, темою цього посту буде «Блогерство як засібвиразу думки молоді» то ж якщо вам цікаво послухати мою думку, та тим паче якщо вас це стосується, бажаю приємного читання.

Так склалося, що в  наш час молодь бореться  за свої права, крізь сльози та піт висловлює свою думку, з якою частіше за все не погоджуються  дорослі. На жаль дорослі  забувають, як це бути дитиною, підлітком  та  коли тебе  не ставлять за важливе. Як сильно люди старшого віку не хотіли б, але підлітки в деяких справах краще знають чи як раз можуть допомогти, в них є цей запал, вони цього хочуть,  і вони хочуть, щоб їх почули, особливо  близькі їм люди.

Час іде  світ змінюється  і способи  вираження себе та своєї думки змінюється. На  зміну простого вислову на публіку  чи написання колонки в газеті приходить інтернет та блогінг. Але з новими можливостями приходять й нові  проблеми.

Блогінг стали вважати дурною забавою яка зовсім не потрібна. Але ці люди не бачать скільки можливостей  дає змогу  висловитись в  інтернеті за чи  проти якоїсь теми чи людини, як можуть об’єднатися  разом чужі  люди та добитися  справедливої цілі. Не беручи весь негатив який є як в  інтернеті, так і  наяву – блогінг, блогери та аудиторія яку вони мають,  всі вони грають велику роль в житті суспільства та  країни.  Якби ми всі більше слухали та поважали один одного то розуміли як  блогінг дає змогу відкритись молоді не боячись про наслідки, як  їх може почути світ та зробити його трішки кращим. Як пару   добрих  слів  від  незнайомця в  Інтернеті дає сил йти вперед та заглушити  погані слова  від людей  яких ти вважав, що знав та  любив

На останок  хочу нести – світ змінюється, люди змінюються, але на жаль ненависть залишається  колишньою. Нам всім потрібно лише  дати змогу  діяти як словесно, так  і  вчинками людям різної  вікової  категорії, не потрібно  боятися  вислухати молодь яка являє собою майбутнє країни та світу в цілому.

Богуш Юлія

Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.   

Автор фото: Анастасія Добущак 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *