Успішні практики самореалізації молодих людей

Яскравим прикладом може слугувати Стів Джобс, що вже в 23 роки заснував разом зі своїм товаришем Apple, заснував кіностудію Pixar. Після зарахування до коледжу, провчився лише півроку, після чого його відрахували. На початку своєї кар’єри займався пайкою комп’ютерних плат в гаражі. Вже через місяць він продав перші 50 екземплярів.

Неможливо не відмітити відомого засновника Ford  Motor  Company В 16 років втік з ірландської фермерської родини через свою винахідницьку натуру . Почав свою кар’єру з компанії Едісона, де працював звичайним інженером-механіком. Ця компанія поставляла електрику в місто Детройт. Генрі Форд вже за декілька років став володарем 161-го патенту, тобто людиною, котра вперше в світі розробив принцип конвеєрного збирання на підприємстві. Протягом 30 років Форд Ф-150 займав більше половину ринку автомобілів того часу.

Біллі Айліш – 19-річна дівчинка, феном якої дивує всіх її фанатів, а також хейтерів. Сьогодні вона чи не найпопулярніша співачка у світі, її пісні чують в магазинах, на радіоканалах  та і взагалі в кожному куточку, в якому є динамік. Свій творчий шлях почала декілька років тому та уже зібрала мільйони прихильників та мільярди прослуховувань.

Бойко Костянтин

Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *