Проблема довжиною в життя

Анастасія Стеченко.

Нещодавно мені випала нагода відвідати блог-кафе “Цифрові інструменти дизайну в арсеналі сучасного блогера”. Ця подія підштовхнула мене до думки як підняти рейтинг переглядів тих постів чи відео, які я створюю.

Звісно, усі проблеми, про які говорить людство та окрема особистість, є важливими. Проте кожен текст, яке б питання він не підіймав,  завжди можна трохи урізноманітнити. Мені здається, будь-яка інформація сприймається краще,  якщо її подати в трохи ігровій формі.

Що ж, поглянемо на ілюстрацію до тексту.  Так би мовити, сторінка з коміксу, яка ілюструє життя та сучасні проблеми. Розглянемо ситуацію: усі діти дуже творчі та креативні, тож важлива на цьому етапі підтримка рідних. Але, на жаль, батьки ненароком можуть вбити потенціал намаганням створити краще життя в їх розумінні. І проблеми дитинства запам’ятовуються на все життя. У майбутньому при кожному виборі людина все більше та більше сумнівається в своїх бажаннях та рішеннях. Виникає “синдром відмінника”, який провокує черезмірну ідеальність, прагнення до першості в усьому.

Отже, на третій картинці ми бачимо заклопотану особистість в порожній кімнаті. За вікном бурлить життя, але нашому герою немає до того діла, адже вся увага сконцентрована на спробах зробити все краще. Невдоволення собою, своїми діями та ідеями доводять до результату протилежному до очікуваного. Вигорання, емоціональна нестабільність – очікувані наслідки такого життя.

#ЯМедіа

#IamMedia

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *