Молодь обирає блогінг

Анастасія Шило.

А чи можливо уявити сучасний світ без Інтернету? Звісно ні! У наш час усе життя пов’язано з так званим «віртуальним світом». Усе змінюється і люди починають частіше віддавати перевагу онлайн режиму. Ми навчаємося, працюємо та спілкуємося у соціальних мережах. Через брак часу, ми інколи не встигаємо зустрітися з друзями, відповідно до цього, втрачаються живі комунікації між людьми, але на зміну приходять сучасні рішення проблем.

Візьмемо, як приклад,  блогінг. Коли люди чують слово «блогінг», то у них завжди складається враження про те, що це безглузда та дитяча справа, яка займає багато часу. Але блогінг може бути не тільки розважального, а ще й повчального та пізнавального характеру. Саме блогінг є найсильнішим каналом комунікації серед молоді. Але у чому ж його привілегії ? Наведемо реальні факти:

  • блогінг допомагає знайти людей та друзів зі спільними інтересами, однаковими думками та поглядами;
  • блогінг допомагає побачити існуючі проблеми в суспільстві та спонукає створити свідоме ставлення до них;
  • блогінг може допомогти знайти та виразити себе.

Також блоги часто збирають та об’єднують компанії людей зі спільними проблемами в житті. Вони спілкуються між собою, діляться досвідом, шукають шляхи вирішення проблем та підтримують один одного.

Таким чином, можна сказати, що блогінг стає для нас одним з важливих каналів комунікації. Звісно, ніщо й ніколи, не замінить живі розмови, емоції та зустрічі, але потрібно руйнувати стереотипи щодо негативного відношення людей до цієї форми спілкування. Все більше людей переходить до цієї сфери і все більше вона починає допомагати людям.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *