Чому варто брати участь у політичних процесах?

Артем Селивон.

Дуже важливо брати участь у політичних процесах для покращення нашої країни. Беручи участь у таких заходах, ми надаємо владі ідеї щодо покращення або взагалі створення чогось. Навіть не обов’язково входити до якоїсь партії, або кожного дня кудись їхати, щоб вас почули. Можна просто проголосувати за цікаву для вас петицію і після набрання певної кількості голосів вона потрапить на обговорення до президента України або мера вашого міста. Після чого на одному з найближчих засідань, Верховна чи міська рада, обов’язково розгляне дане питання, і, можливо вашу петицію дійсно приймуть до уваги та приймуть те, що ви запропонували.

Брати участь в таких заходах необхідно тільки заради покращення життя всього населення, це не повинна бути участь заради вигоди. У таких процесах неможливо думати тільки про себе, насамперед ви повинні розуміти, що це, в першу чергу, для всіх людей, а не для окремих персон, адже для того, щоб Україна була Європою, потрібно робити спільні рішення.

Звичайно не варто брати участь у великих забастовках, адже життя людини набагато важливіше, і вся участь у політичних процесах має бути цілеспрямованою але обов’язково безпечною для життя та здоров’я людини.

Перед тим як брати участь у політичних процесах, вам потрібно подумати, чи буде це взагалі корисним для вас та вашої сім’ї та чи буде це безпечним процесом для всієї країни.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *