Блогерство як засіб виразу думки молоді

Артем Селивон.

У наш час блогерство є важливою частиною життя для значної частини молоді. Молоді люди можуть висловлювати свої думки та знаходити однодумців. Вони можуть навіть збирати повністю заповнені ТЦ і спілкуватися там зі своїми спостерігачами. Звичайно не таємниця, що деякі блогери після здобуття популярності просто починають постійно щось рекламувати та забувають про те, що люди зібралися на його сторінці не для перегляду реклами.

Але чому блогерство зараз стає більш популярнішим та у дітей мрії тепер стати не космонавтом чи футболістом, а блогером? Відповідь на це питання неоднозначна. Хтось хоче слави, щоб його або її всюди впізнавали, просили фото, автограф. Інший хоче заробити гроші, тому просто починає цим займатися заради фінапнсової вигоди, а тому окрім реклами по всій його сторінці ви більше нічого не побачите. Але все таки є і ті, які починають це робити саме для себе, можливо вони хочуть отримувати увагу від аудиторії. Їм це подобається і це дійсно стає їх мрією, хоча раніше цей блогер хотів бути зовсім іншою людиною за професією, але почав займатися цим для виразу своїх думок, що, напевно і є найважливішим у цій справі.

Дійсно, зараз блогерство стало вже професією, навіть в університеті Поплавського відкрили факультет ТікТоку. Але диплому там ніякого не дають, а лише сертифікат. Проте це дійсно крок до майбутнього, і безперечно далі ми будемо бачити все більше блогерів, кожний з яких буде подобатись мільйонам людей.

На мою думку, бути блогером та виражати свої думки – це чудово і потрібно для наших людей, щоб вони мали стимул та орієнтир. Блогерство вчить не відхрещуватись від своїх власних думок та принципів і думати як більшість, а навпаки вміти доводити свою думку та бути незалежною людинаю від суспільства. І хочеться брати приклад саме з того блогера, який надає сили доводити свої думки до інших.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *