Блогерство – це круто, але не варто забувати про реальне життя

Анна Татаренко.

Блогерство – це цікаве хобі, а для деяких навіть професія, за яку можна отримати гроші. Більшість людей ведуть свій блог у звичайних, популярних соціальних мережах. Блоги мають абсолютну різну тему, мету та види. Хтось розважає людей, а хтось висвітлює справді важливі питання. Блоги ведуть абсолютно різні люди: лікарі, бізнесмени, наставники, тренери та інші спеціалісти в різноманітних напрямках. Саме тому, це просвітлює людей в тих темах, які їм цікаві.

Кожний блогер – неповторна людина, за якою, зазвичай, дійсно цікаво спостерігати. Ця людина відкриває свою думку, впускає спостерігачів в свій світ – зі своїми знаннями, думками, враженнями, досвідом. Також зараз дуже популярними стали курси, які ведуть блогери. Наприклад, курси по астрології, певній професії, саморозвитку і багато інших, не менш цікавих.Серед них можна знайти щось дійсно корисне. Кожен блогер веде абсолютно різний за темою блог, а їх видів дійсно багато.

Є блоги, де основний напрям – це звичайне спілкування з підписниками. Я вважаю, що спілкуватися в Інтернеті – це дійсно цікаво, але варто не забувати про реальне життя. Також є блоги, де їх засновники реалізують себе як спеціалісти в абсолютно різних напрямках, тим самим надають можливість більше дізнатися про їх професію і рекламують себе як спеціаліста. Зараз свій блог має майже кожен співак, фотограф, б’юті-майстер та інші. Деякі блоги направлені на те, щоб розважати людей. На мою думку, це тому, що отримати в Інтернеті позитівні емоції простіше, швидше ніж в реальному житті.

Є інформативні блогери, наприклад тревел-блогери, спостерігаючи за якими можна дізнатися багато цікавого про інші країни, іх традиції, культуру та багато іншого.

Є блогери, які використовують свій блог як Інтернет-щоденник. Просто кожен день діляться своїм повсякденним життям.

Зараз блоги – це один з найпопулярніших каналів трансляції цінностей, думок, досвіду життя певної людини. Молодь завжди шукає себе, своє місце в цьому житті, тому інколи важливо побачити, наприклад, професію з іншої сторони, подивитися на життя людини, яка цим займається.

Взаємодія різних людей з всього світу відкриває дуже багато можливостей для задоволення абсолютно різних потреб: самовираження, можливості виговоритися, попросити поради, поспілкуватися, знайти друзів. Блоги, які ми читаємо кожен день формують нашу особистість.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *