Успішні практики самореалізації молодих людей у блогерстві

Артем Селивон.

Успішних молодих людей стає все більше, адже Інтернет не стоїть на місті і відкриває нові можливості. В глобальному світі існує безліч можливостей для самореалізації завдяки використанню Інтернету та сучасних платформ для блогерів – Інстаграму, Телеграму, Тік-Току та багатьох інших, а також платформ для стрімерів – Ютуб, Твіч. Сьогодні хотілось би навести приклад блогерши в Інстаграмі Юлії Вербинець.

Юлія почала вести Інстаграм у 14 років, за перший рік у неї було 10 тисяч фоловерів, а далі вона почала розвиватися настільки швидко, що у 17 років у неї було вже більше 3 мільйонів читачів, і вона вже займала 21 місце в українському форбс. Але далі її заблокував Інстаграм і їй довелося заводити нову сторінку, але вже і там 1 мільйон підписників. Зараз їй 18 років і вона вже пройшла етап самореалізації та живе в своє задоволення, знімаючи своє повсякденне життя.

Звичайно, Юлія не одна така популярна молода дівчина. Зараз є багато людей, які прославились завдяки викладеним у своїх блогах ідеям. Є вже і найпопулярніші діти у світі, які прославилися на Ютуб, а саме Містер Макс, який має більше 22 мільйонів підписників, та Місс Кейті з більше ніж 20-ю мільйонами.

Першому 10 років, а дівчині всього 8. Звичайно, за них все роблять батьки, і саме вони їх настільки «пропіарили», але у відео беруть участь лише самі діти.

Тож, дійсно можна побачити, що зараз все більше стає відомих молодих людей за допомогою Інтернету. Звичайно, це не просто, до цього потрібно мати талант та бажання цим займатися. Але такі приклади дійсно можуть мотивувати інших стати такими, як їх улюблені блогери, або ще краще – перевершити їх.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *