Гендерна рівність: чому це досі така гостра проблема?

Артем Селивон.

У нашому світі гендерна рівність уже займає провідні позиції серед головних тем для обговорення. І це дійсно дуже важливе питання, яке потрібно вирішити до кінця, і всі повинні брати в цьому участь. На мою думку, як жінки, так і чоловіки не повинні мати жодних соціальних обмежень. 

Не повинно бути засуджень лише за стать людини. Жінка або чоловік – це ніяк не впливає на думки цієї людини, і тим більше, це не дає перевагу однієї статті над іншою. Кожен повинен це знати та відноситися до цього з розумінням. 

Взагалі за гендерну нерівність потрібно дійсно карати людей, які цього не розуміють, тому що в нашому світі кожна людина така, як і інші. Чому жінки повинні готувати їжу чоловікам, а не навпаки? Чому думки жінок не завжди враховуються, хоча вони можуть бути більш доречними та виваженими у порівнянні з думками чоловіків, до яких дослуховуються? Я справді не розумію чому це досі така гостра проблема,  яку не так просто вирішити у глобальному масштабі. Чоловіки повинні зрозуміти, що жінки ні чим не гірші, а навіть можливо ще й кращі.

Тому сподіваюсь, що найближчим часом люди почнуть розуміти це і батьки в першу чергу, тому що саме батьки повинні доносити до своїх дітей, що люди будь-якої статті є рівними між собою, і це буде першим кроком до вирішення даного питання. І головне пам’ятати, що все починається саме з нас та з нашого мислення. Ми не маємо права називати себе людиною, поки ми вважаємо себе кращими ніж інші.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *