Висловлювання молоді у соцмережах – це сила

Євгенія Шевченко.

У всі часи молоде покоління було тими, хто не може мовчати, ігнорувати ситуації, що відбуваються в країні і заплющувати очі на несправедливість.  Палкий характер молоді допомагав їй чітко висловлювати свою думку, не боячись бути обговорюваними.  Ще з минулих століть студенти виходили на мітинги, проводили акції, боролися за свої права і за думку, в яку вірили.  У сучасних реаліях, щоб висловитись, молоді не доведеться виходити на вулиці, достатньо дістати свій смартфон.

Декілька кліків, і вони вже пишуть свою думку про свіжий фільм або коментар під новим дописом в Instagram.  Соцмережі дають можливість висловитись усім на багатомільйонну аудиторію і, якщо твої думки підтримають, то відразу ж ти можешь знайти і соратників. 

Тому, молоде покоління таке залежне від Інтернету, тут можна без наслідків висловити свою ідею, знайти однодумців і вплинути на те, що гідне  змін.  Не варто недооцінювати висловлювання підлітків у соцмережах – це сила, що не поступається за вагою судженням авторитетних і високопоставлених людей.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *