Топ-5 soft-skills сучасного блогера

Анастасія Панічкіна.

Soft-skills – це універсальні навички, які необхідні людині і які допомагають їй існувати у суспільстві. Блогер – це та особа, яка формує коло однодумців навколо себе. Вона, як ніхто інший, повинна володіти непоганими універсальними навичками задля успіху у своїй сфері.

Я визначила Топ-5 soft-skills, якими, на мою думку, необхідно володіти сучасному блогеру.

1. Креативність. Це те, що буде вирізняти блогера з-поміж інших і дасть змогу аудиторії ідентифікувати його. Створення саме креативного контенту – запорука успіху блогера.

2. Навички роботи в команді. Зазвичай блогінг – результат роботи не однієї людини, а цілої команди. Від того, яким чином блогер формує свою команду і як він буде співпрацювати з колегами, в подальшому залежить його успіх. В цьому йому допоможуть навички роботи в команді.

3. Навички комунікації. Кожен день блогер спілкується через свої соціальні мережі з чималою кількістю людей. Від діалогу блогера з аудиторією залежить його авторитет.

4. Навички тайм-менеджменту. На мій погляд, вдалий розподіл власного часу, дає змогу блогеру створювати достатньо якісний контент і в майбутньому примножувати результати успіху.

5. Лідерські навички. Блогер – це лідер думок, це людина, яка формує навколо себе коло однодумців, яких веде в подальшому за собою. Саме лідерські якості допоможуть йому знайти свою аудиторію.

На вашу думку, яких ще soft-skills бракує сучасному блогеру?

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).

Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

#ЯМедіа

#ФундаціяПравЛюдини

#HumanRightsFoundation

#чернігівська_політехніка

#ChePolytech

#Che_Polytech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *