Зруйнуємо стереотипи !

Микита Атрощенко

Привіт, Чернігів! Сьогодні ми хочемо розвіяти кілька міфів про права людини та роботу неприбуткових організацій. Давайте зруйнуємо стереотипи та відкриємо правду!

Міф #1: “Права Людини – Це Тільки Декларація”

Правда: Декларація прав людини – це фундаментальний документ, але ці права мають реальний вплив на життя людей. Неприбуткові організації активно працюють, щоб забезпечити їх захист та виконання в реальному житті.

Міф #2: “Неприбуткові Організації – Це Тільки Благодійність”

Правда: Неприбуткові організації не тільки надають благодійну допомогу. Вони працюють над змінами в суспільстві, захистом прав та створенням позитивних змін в громаді.

Міф #3: “Моя Участь Не Має Значення”

Правда: Ваша участь – це ключовий елемент успіху будь-якої ініціативи. Навіть найменші дії можуть мати велике значення для підтримки прав людини та неприбуткових організацій.

Підтримаймо Реальні Ініціативи!

Ми закликаємо вас долучитися до роботи неприбуткових організацій та бути активними у захисті прав людини. Спільно ми можемо створити кращий світ!

Долучайтеся до обговорення, діліться своїми думками та історіями. Разом ми змінюємо світ на краще!

Активність є складовою Школи адвокації для громадських лідерів в Україні та Сакартвело, що проводиться ГО «Вектор прав людини» (Україна) у партнерстві з ГО «Світ толерантності» (Сакартвело) в межах проєкту «Роль правозахисників)-ць) у євроінтеграції України та Сакартвело» за підтримки HumanRightsHouseFoundation та фінансується Європейським Союзом

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *