Адвокація вимагає великих витрат часу, якого в мене немає – чи це так?

Катерина Павлунько

На мою думку, відсутність часу – це відмовки, тому що громадяни, які хочуть досягти мети, вони йтимуть тільки вперед. людина яка хоче досягти успіху, їй не настільки важливий час.

Головне мати можливість і скористатися нею. Тому, що цей юридичний напрям вимагає зусиль, впертості, витривалості, впевненості та знання законів.

Особистості, які займаються даною діяльністю повинні вміти захищати свої права та права інших громадян. Час – це поняття спірне, тому що одна людина витрачає його на важливі людські потреби, а інша – на дурниці.

Люди, які вирішили присвятити своє життя адвокації, вони повинні розуміти, що це складний напрям діяльності, який вимагає часу, але воно того варте. Громадяни, які придумали даний міф, вони мають рацію, але не розуміють сенсу цього напряму.

Адвокація дає можливість самореалізації особистості, розкриття її найкращих сторін, закріплюючи це нормативними актами. Правозахисники не просто витрачають час, а захищають права людей, впливають на громадську думку та політику для того, щоб спільнота наблизилася до справедливого та гідного суспільства.

Витрачати час на корисні потреби людей – це одне із завдань адвокації.

Тому, що метою діяльності даного напряму є витрата часу для забезпечення необхідних людських потреб до яких входить захист їхніх прав.

Громадяни, які хочуть отримати бажаного результату, не будуть звертати уваги на час, шукати виправдань, а поставлять собі мету та впевнено дійдуть до неї.

Активність є складовою Школи адвокації для громадських лідерів в Україні та Сакартвело, що проводиться ГО «Вектор прав людини» (Україна) у партнерстві з ГО «Світ толерантності» (Сакартвело) в межах проєкту «Роль правозахисників)-ць) у євроінтеграції України та Сакартвело» за підтримки HumanRightsHouseFoundation та фінансується Європейським Союзом

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *